Kedves menyasszony és vőlegény!

Egy fantasztikus eszközt adok  a kezetekbe!

Osszátok meg szerelmetek történetét, könnyítsétek meg a szervezést és a végén tegyétek fel a képeket egy modern esküvői esemény oldalra.

Módosítható

Bármikor módosítható rajta bármi, nincs kőbe vésve a tartalma, amint elkülditek a változtatást akár pár órán belül.

Rengeteg információ

Sokkal több infó fér rá, mint egy bármilyen irányban kihajtogatható papír meghívóra – képek, a Ti történetetek, odajutás/közlekedés, szállás, és amit még szeretnétek:)

Gyorsaság

A “kiosztás” sokkal gyorsabb: minden meghívottnak el tudjátok küldeni online, így nem kell hónapok alatt összeszervezni a találkozókat a különböző városokban/országokban.

Mire jó az esküvői weboldal?

Kevés olyan praktikus dolog van, mint egy személyre szabható esküvői weboldal, amelyen minden információt könnyen meg tudtok osztani a násznéppel. Ráadásul az esküvő elmúltával online emlékké is alakítható.

 • Láthatjátok, hogy hányan jeleztek vissza, hogy tudnak-e jönni az esküvőtökre.
 • Megkérdezhetitek az egyedi igényeket is, pl. ételallergia vagy hogy kérnek-e etetőszéket, szállást.
 • Egy modern felületen tarthatjátok a kapcsolatot a vendégeitekkel
 • A vendégek írhatnak a virtuális vendégkönyvetekbe
 • Osszátok meg a fényképeket az esküvő után!

Segíti nektek a szervezést

Kényelmet ad a vendégeknek

Később egy emlék a nagy napról

Milyen lehetőségek vannak?

Rengeteg eszköz közül lehet választani ami segíti a szervezést, információ közlést!

Helyszínek időpontok

Esküvői menetrendet részletes leírással. Melyik esemény mikor kezdődik, meddig tart és hol lesz.

Ajándék lista

Ha szeretnétek készíthettek listát mire lenne legjobban szükségetek.

Bemutatkozás

Mutassátok be történetetek és közben nosztalgiázzatok kicsit!

Saját logó

Legyen még egyedibb az oldalaltok saját logóval!

Akik nélkül nem...

Öröm szülők, koszorúslányok és a tanúk bemutatását.

Idővonal

Kapcsolatotok legfontosabb pillanatai görgethető idővonal formályában.

Kép és videó galéria

Az oldalra felkerülhetnek képeitek és videóitok akár a nagy napot megelőző időszakról vagy magáról az esküvőről, ünnepségről, nászútról, így könnyedén egy felületről oszthatjátok meg azokat szeretteitekkel. Lehetőség van a képek és videók jelszavas védelmére is,  hogy csak az illetékesek tudják megtekinteni.

Szállás igény jelzése

A honlapotokon feltüntethetitek azokat szálláshelyeket is, amelyeket a vendégeitek részére foglaltatok. A vendégek jelezhetik szállás igényüket. Hogy megkönnyítsétek a dolgukat, kedveskedjetek nekik néhány plusz információval: szerepeltessétek az elhelyezkedését, a be- és kijelentkezések idejét, árat, valamint a reggeli időtartamát.

Visszaszámláló

Visszaszámláló, ahol mindenki láthatja, hogy hány nap van még az esküvő napjáig.

Dresszkód

Ha van bármi úri hóbortotok, akkor azt is lehet itt közölni a vendégekkel, mint például, hogy az esküvő vezető színvilága a hupilila, vagy ne öltözzetek ki, mert tornacipős lagzit szeretnénk, vagy legyen mindenkin kalap, stb-stb.

Esküvői menü

Nagyon jó, hogy az esküvői rendezvény menetrendjét, és a menüt is meg lehet osztani a résztvevőkkel. Az ételérzékenységgel élők pedig látják a menüt és jelezhetik a pár felé, ha nem találnak számukra fogyasztható ételt a felsorolásba.

Parkolás

Ha az esküvőtök valamely része olyan övezetben helyezkedik el, ahol problémás a parkolás, vagy kevés hely áll rendelkezésre, mindenképpen jelezzétek ezt a vendégek felé, és javasoljatok számukra lehetőségeket, amelyek megkönnyíthetik a szabad helyek keresését.

Fotók a múltból

Mutassátok meg hogyan jutottatok el ideáig. Előtte utána fotók, vicces kiskori képek emlékek.

Slágerlista

Nagyon jó ötlet az is, ha mindenki írhat egy olyan dalt, amire szívesen ropná a táncparketten, nagyon jól meg tudjátok teremteni ezzel az emelkedett hangulatot.

Covid és egyéb

Tájékoztathatjátok Őket a covid helyzetről, maszkviselésről, hozzáállásotokról a  süti-torta behozatalával kapcsolatban, stb-stb…

Virtuális vendégkönyv

Kapjatok visszajelzéseket a saját oldalatokon! A vendégek írhatnak a vírtuális vendégkönyvbe is.

Jelszavas védelem

A weboldal jelszóval lehet levédve, csak az férhet hozzá, akit ti szeretnétek.

Jegyesfotózás képek

Osszátok meg saját oldalatokon legszebb pillanataitokat! Legyen ez egy folyamatosan frissülő információs tábla.

A képek és videók egyszerűen felkerülnek az oldalra.

Elég a linket megosztani! Rengeteg időt sporoltok meg ezzel. Élvezzétek a házasélet szépségeit!

Esküvői weboldal csomag árak

Attól függ, mennyire személyre szabott oldalt szeretnétek.

Egy kis matek:) Nézzünk egy viszonylag olcsó, 400 forintos meghívót (aminél a legtöbb csak drágább) – ha csak 58 vendéggel számolsz, máris megéri az Alap csomagot választani, 76 vendégtől pedig már az Extra csomag is gazdaságosabb, mint a papírmeghívó. Ráadásul egyedibb is!

Extra Csomag

29.990 Ft

ALAP csomag tartalma PLUSZ

Fotógaléria (összesen max. 150 fotó)

Max 6 gyakori kérdések doboz

VIP visszajelző űrlap (általatok összeírt kérdésekkel)

Jegyesfotózás képek

Videó

Prémium sablon személyre szabva

Szállás igény jelzése

Akik nélkül nem..

Idővonal

Slágerlista

Dresszkód

Covid és egyéb

Egyedi Domain név (pl: kapitanywedding.hu,janielveszibiust.hu)

Alap Csomag

25.000 Ft

Mobilbarát kinézet

Kiválasztott Sablon

Visszaszámláló

Bemutatkozás

Egy évi karbantartás + tárhely

Helyszín (térképpel) + dátum

Esküvői menü

Fotógaléria (összesen max. 75 fotó)

Max 3 gyakori kérdés doboz

Programterv

Alap visszajelző űrlap

Pro Csomag

47.500 Ft-tól

Alap és Extra csomag tartalma PLUSZ
Ha szeretnétek teljesen személyre szabni az oldalt, erre is van lehetőség. Kérjetek ajánlatot, és ismertessétek a felmerülő igényeket! A fent felsorolt összes lehetőség közül választhattok! És amit szeretnétek.
Például:
 • saját logó
 • videógaléria
 • blogbejegyzések
 • üzenőfal (vendégkönyv)
 • egyéb ötleteitek, kéréseitek megvalósítása
 • kérdőív(ek), szavazás(ok) közzététele
 • hírlevél
 • egyedi animációk
 • nászútas képek

  Minta oldalak megtekinthetőek!

  .

  Biztosan szükséges, illetve jó ha van

  • Ha a barátaitok, rokonaitok, ismerőseitek az országban teljesen szétszórva, netán jó részük külföldre költözve éli mindennapjait.
  • Ha a meghívottak elsöprő többsége aktívan használja a közösségi médiumok közül legalább a Facebookot, vagy rendszeresen nézi az elektronikus levelezését.
  • Ha a meghívást nem tudjátok többeknél személyesen intézni a távolság miatt.
  • Ha sokakat szeretnétek az esküvőtökön vendégül látni.
  • Ha több részlet még alakulóban van, illetve valamelyik program kezdési ideje, vagy tartalma megváltozott és szeretnél mindenkit nagyon rövid idő alatt erről tájékoztatni.
  • Ha rövid időn belül szeretnél visszajelzéseket kapni a Nagy Nappal kapcsolatban a meghívottaktól. (zene, menüsor, ételérzékenységek, stb.)
  • Ha az esküvői fotókat, videókat egyszerűen és könnyedén szeretnéd megosztani a ceremónia utáni hetekben, vagy egyéb utólagos kommunikációt szeretnél a vendégekkel megvalósítani. (pl.: köszönetnyilvánítás)

  Az esküvőnk dátuma 2021.05.29. volt és már tavaly júniusban elkezdtük Tamási Györgygyel a közös munkát, ötletelést, mert hagyományosan a meghívókat is fél évvel előtte illik elvinni. Nekünk nem volt kérdés, hogy weboldalunk lesz, mert egyrészt nem tudtunk ebben a covidos időszakban mindenkihez elmenni a meghívókkal, másrészt a dátumunk a nagy nap előtt 2 héttel vált biztossá. (harmadrészt informatikával foglalkozom, így számomra nem volt kérdés, hogy ez lesz, viszont hamar beletört a bicskám a neten elérhető sablonokba, domain, tárhely vásárlás stb problémába. Az esküvőre szakosodott weboldal fejlesztő oldalakat nagyon drágának találtam, az ingyenes sablonokkal korlátozottak a lehetőségek pl visszajelzés űrlap plusz díjért lehetséges, az alap sablonban nincs benne.)

  A korai ötletelést követően abbahagytuk a szervezkedést, mert nem tudtuk, hogy lesz-e lagzink vagy sem. Ezen információkat is a weboldalon szerettük volna feltüntetni, de szerencsére nem kellett átszervezni. Januárban folytattuk a munkát, majd az esküvő előtt egy hónappal küldtük ki a vendégek körében. (szóban mindenkivel beszéltünk, hogy weboldalunk lesz, de nálunk eléggé bizonytalan volt a helyzet, ezért lett ilyen későn kiküldve az oldal)

  Előnyök, amit tapasztaltunk:

  • a weboldalon bármilyen információt dinamikusan fel lehetett tüntetni, ahogy mi elképzeltük. Gyurinak nagyon sokszor visszajeleztünk, mindig variáltunk valamit (főleg én) , de nagyon készségesen segített és próbált minden elvárásunkat teljesíteni. Sokszor beszéltünk online és mindig volt valami, de Gyuri állta a sarat, úgyhogy egyedi lett az oldal 😊
  • a domaint is mi találhattuk ki (janielveszibiust elérési útvonal mindenkinek tetszett)
  • Az esküvő stílusa, színvilága megjelenhetett a weboldalon, dekorunk is ezt követte
  • Térkép, esküvői menü, hasznos információk, visszajelzés űrlap, slágerlista, jegyesfotóképek, történetünk blokkok kerültek fel az oldalra, ami mindenkinek tetszett
  • videókat is fel lehet tenni
  • a nagy nap menetrendjét is feltüntettük, a szolgáltatóink is innen látták a terveinket
  • a vendégek körében nagyon új dolognak számított, mindenki meglepően fogadta és dicsérte mennyire jobb ez így, mert több részlet feltüntethető az oldalon
  • Az esküvői fotókat ide töltöttük fel, sokkal egyszerűbb és látványosabb volt mint egy dropbox vagy google drive…a vendégek folyamatosan figyelték az oldalt, hogy vajon mikor lesznek fent a képek (addig senki nem töltött fel képet a közösségi oldalakra sem rólunk). Az összes képet felraktuk és mindenki kedvére tölthetett le belőle

  Kevésbé előnyös dolgok, amit tapasztaltunk:

  • idősebbek, szülők körében először furcsa volt, hogy nem lesz papír alapú meghívó emlékbe (ezért a lagzin a köszönőajándékok, tombola ajándékok adták az emléket). Eredetileg akartunk pár dbot papírból is, de macera volt, drága és a dátum bizonytalanság miatt végül elengedtük. A lagzi után az idősek a fényképet már várták a weboldalon és a kezdeti negatív megjegyzéseket követően egy szó nem volt a weboldalra, sőt..
  • Más nem jut eszembe 😊

  Összefoglalva nekünk megkönnyítette a vendégek meghívását, komolyabb volt, mint egy fb csoport, a fényképeket, videókat meg tudtuk a lagzi után osztani és Gyuri intézte az összes technikai feltétel biztosítását (domain, tárhely) is. Újdonságnak számít itthon, de mindenképp megéri, mert nem kell idegeskedni, ha valami másképp alakul, mert gyorsan lehet módosítani az oldalt, de a nyomda nem nyomtatja újra az infókat. Mi csak ajánlani tudjuk.

  János & Bius

  Gyakran felmerülő kérdések!

  Mikor készül el az általam megrendelt oldal?

  A megrendelés normál esetben 30 napon belül készül el.
  Amennyiben szorít az idő, és hamarabb van szükségetek az oldalra, kérlek, válasszátok a kapcsolati űrlapon feltüntetett „15 munkanapon belüli vállalást szeretnénk” opciót. (Az interneten található 2-3 nap alatt elkészülési időt vállaló oldalak minőségi kivitelezése megkérdőjelezhető! )

  Meddig lesz elérhető az oldal?

  Minden csomag és webcím kombináció a megrendelést követően 2 év elérési időt foglal magába. Ez az idő elegendő ahhoz, hogy az esküvő előtti és utáni feladatait is ellássa. Amennyiben szeretnétek, hogy weblapotok a 2 év letelte után is elérhető maradjon, lehetőség van hosszabbításra 5000-8000 Ft/év áron. (tárhely függő) A lejárati idő előtt figyelmeztető emailt küldök!

  Megoldható hogy csak ismerőseim lássák az oldalt?

  Igen! A weboldal egyes részeit vagy akár az egész weboldalt levédhetjük jelszóval, így csak azok láthatják, akiknek hozzáférést adtok.

  Mikor és milyen módon szükséges fizetni a honlapért?

  Alap, Extra és Pro csomag esetén az előleg 50% és az oldal befejezésekor a második 50% amennyiben azt minden tekintetben jóváhagyjátok.

  A számlát banki átutalással tudjátok kiegyenlíteni.

  Elkészült a weboldal, azonban időközben változott a szállás címe / a menü / az időpont / vagy bármi egyéb. Van lehetőségünk ezt módosítani?

  Természetesen. Bármi közbe jöhet, és a szervezés során előfordulhat, hogy változik a terv az eredetihez képest. 

  Kell még venni valamit a honlaphoz?

  Semmit, mindent adok hozzá. A teljes értékű .hu-s domain nevet és a tárhelyet is 2 évig, valamint a weboldal összes választott modulját. Nem kell külön fizetned, hogy az esküvő után feltöltsem a fényképeiteket.

  Visszajelzések

  Kapjatok visszajelzéseket a saját oldalatokon!

  Fantasztikusan éreztük magunkat, a vacsora isteni finom volt. Talán az egyik legjobb esküvő amin voltunk!

  Réka & János

   

  KIEMELT PARTNEREIM

  Az alábbi szolgáltatókat meleg szívvel ajánlom nektek
  az esküvőtök lebonyolítása céljából.

  Dalmer Dóra

  Fodrászmester

  Dj Tucsó

  Lemezlovas

  Barabás Ágota

  Kozmetikus/Sminkes

  Réti Rita

  FANTÁZIA Rendezvényszervező és Dekorációs Iroda

  Németh Kitti

  Kozmetikus/Sminkes