GRAFIKAI TERVEZÉS ÁRAK

Segítek megalkotni azt, amire szükséged van!

PLAN - PRICE

Description

Description

LOGÓ - 20.000 Ft-tól

A logó design a legfontosabb vizuális elem, amely évekre azonosítja a vállalkozását. Az arculattervezés alapköve, mely felkerül minden arculati elemre, mint névjegy, levélpapír, utó, bolt, munkaruha stb. A logó ami megkülönbözteti vállalkozásáta konkurenciától, ami által azonosítják a cégét.

NÉVJEGYKÁRTYA - 10.000 Ft-tól

Tegye egyedivé bemutatkozását, elkészítem kreatív, minőségi névjegykártyáját az egyedi, cégarculatra épülő designtervezéstől a nyomdai kivitelezésig. A színek, az összhatás, a névjegy textúrája olyan fontos elemek, melyek azonnali képet adnak vállalkozásáról.

KISARCULAT - 40.000 Ft-tól

A cég arculata sokkal több, mint a logó és a névjegykártya, mindezek alapját képezik egy olyan céges arculat kialakításának, amelynek üzenete van a külvilág számára. Türközi a cég múltját, profilját, filozófiáját. A logó, névjegykártya, levélpapír, e-mail aláírás, Facebook borítókép a teljesség igénye nélkül, látványos és lenyűgöző hatású látványelemek, melyek azonosítják cégét a piacon.

PLAN - PRICE

Description

SZÓRÓLAP - 8.000 Ft-tól

1-2 oldalas konkrét terv alapján

1-2 oldalas saját ötletem alapján

ONLINE MEGJELENÉS, SOCIAL MEDIA 

Facebook és Instagram posztok, hirdetések

Google hírdetések

Weboldalra képek, bannerek elkészítése

ROLL-UP 10.000 Ft-tól 

Ha indoor aktivitás, akkor a roll-up banner kézenfekvő választás! Gazdaságos és egyszerre magas minőségű vizuális megjelenést biztosít vállalkozásod számára.

PLAN - PRICE

Description

PLAKÁT

A céges reklámplakátok látványos és eredményes eszközei lehetnek egy-egy időszakos kampánynak, vagy akár egy hosszabb távú márkaépítési kommunikációnak is. 

EMAIL ALÁÍRÁS 

Az email napjaink postai levele. Ha küllemében eggyőző, akkor tartalma is többet fog érni a fogadója szemében. Egy profizmust sugalló email aláírás design méltó befejezése lesz emailjeinek.

CÉGTÁBLA TERVEZÉS

A cégünk által közvetített, közvetíteni kívánt üzenet, a márkánk által képviselt értékek akkor a leghitelesebbek a potenciális érdeklődő számára, akkor közvetítenek megbízhatóságot és minőséget, ha a vállalkozás minden részletére kiterjed az egységes arculat.

Kérjen árajánlatot még ma!

 

Különböző változatok készítése bármely grafikai tervezésnél: 1000Ft/módosítás(Az alap terveken felül)

Alanyi adómentes vagyok.

A munka teljes átadása(vektoros formátumban) a munkadíj megfizetése után történik, addig csak mintákat küldök. Módosítás kérhető.