KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING

KÉTSÉGTELEN, HOGY HIRDETNED KELL

Mindannyian tudjuk hogy vállalkozóként mennyire fontos aktívan jelen lenni a közösségi médián, viszont a folyamatos tartalomgyártás és posztolás rendkívül sok idődet veheti el.

Sok hazai kisvállalkozónál látom, hogy vagy időhiány, vagy pedig a tudatos stratégiai tervezés és ötlet hiánya miatt nem megfelelően kommunikálnak a social media felületeiken. Pedig egy jól felépített közösségi média kommunikáció nagyban hozzájárulhat az online márkaépítés sikeréhez.

Válaszd a Facebook oldal kezelés szolgáltatásomat és a social media többé nem lesz teher számodra!

Facebook oldal kezelése

Egy üzleti Facebook oldallal vállalkozásod rengeteg új vásárlót szerezhet. Facebook oldal kezelés szolgáltatásom segít megismertetni márkádat célközönségeddel, majd aktív kapcsolatot alakítunk ki követőiddel. Legyen sikeres vállalkozásod a legnagyobb közösségi média felületen is: vedd fel velem a kapcsolatot!

Facebook oldal és instagram fiók létrehozás, de ha már van, akkor audit

Átnézzük (auditáljuk) a Facebook oldaladat és az Instagram üzleti fiókodat. Az audit során ellenőrizzük a kontakt infókat, a borítóképet, profilképet, illetve minden lényeges beállítást átnézünk, ami az oldalt érinti. A Facebook marketing első lépése a megfelelő arculat kialakítása. Hirdetés előtt szükség esetén egy-egy posztot ki is teszünk az Insta és a Facebook oldaladra is, hiszen ha rég nem posztoltál, akkor legalább ne tűnjön egyik felület se “pókhálósnak”. Hidd el a hirdetés során lesznek látogatók, akik el fognak jutni az oldaladra is. Fontos, hogy ott is pozitív benyomást kapjanak rólad, illetve a vállalkozásról.

Ezután meg kell határozni a célt, majd fel kell mérjük a célcsoportot és csak az után kell átgondolni a Facebook hirdetés típusok előnyeit.

Céges tartalom készítés Vállalkozásának Facebook oldalára!

Gyakori kérdések

Van lehetőség személyes találkozásra?

Pécsi irodámban előre egyeztetett időpontban várlak sok szeretettel. Az ügyfeleim egy részével online tartom a kapcsolatot, de biztosíthatlak róla hogy ez sohasem okozott még gondot és távolról is könnyedén együtt tudunk dolgozni. 

Rövidebb időszakra is igénybe lehet venni a szolgáltatást?

A social media oldal kezelés egy havidíjas szolgáltatás, így minimum 1 hónapra tudod igénybe venni a segítségem, ennél rövidebb időszakot nem vállalok. Viszont semmilyen hosszútávú kötöttséged nincs, dolgozhatunk együtt akár 1 hónapot vagy 1 évet is, ez teljes mértékben rajtad áll.

Bármilyen márkával/vállalkozóval együtt dolgozol?

Természetesen minden esetben átgondolom és mérlegelem, mennyire áll közel hozzám az adott iparág, az adott cég, mennyire találjuk meg a közös hangot és mennyire értek egyet a márka víziójával. Eddig főként szolgáltatás központú vállalkozókkal dolgoztam együtt, akik nagyrészt a szépségiparban tevékenykednek, de más területek iránt is nyitott vagyok, ha azonosulni tudok a márkával.